.

****כל הזכויות שמורות לנעמה גפן נטורופתית, אין להעתיק לשכפל, להפיץ, לפרסם או להשתמש בכל דרך אחרת בתכנים המופיעים באתר אלא אם כן נעמה גפן נטורופתית נתנה את הסכמתה לכך, בכתב ומראש.
נעמה גפן נטורופתית מסכימה לגלישתך בדפי האתר במחשב שלך ו/או להדפסת העתקים של תמציות מתוך דפים אלו לשימושך האישי בלבד, לא למטרות מסחריות.


המידע באתר והשתתפות בסדנאות ושימוש במוצרים הדיגיטליים נועדו למטרת הנגשת אינפורמציה בלבד ואינו מהווה ו/או אינו מתיימר להוות תחליף להמלצה רפואית, חוות דעת רפואית, מחקר ממצה בתחום או התייעצות עם מומחה רפואי. השימוש באתר הינו על אחריות המשתמשים בלבד ואין בו בכדי להחליף את אחריות המשתמשים לקבלת ייעוץ פרטני על ידי גורם רפואי מוסמך בכל מקרה ומקרה לגופו.

מנת ילדים-הגרסה הבריאה!

מתכונים, טיפים והמלצות לאוכל בריא שילדים אוהבים!

עכשיו במחיר השקה לזמן מוגבל- 80 ש"ח בלבד!

תישארו איתי בקשר

באתר | בדף | בקבוצה | באינסטגרם

 כמה מילים על- "מנת ילדים"

בעולם אידיאלי, האוכל שמוגש לילדים שלנו, יהיה האוכל הכי בריא שיש, הרי זה הגיל שהם בונים את עצמם והתזונה שלהם מהווה את אבני הבניין להתפתחותם, אז ברור שאנחנו וכל המעורבים בכך נדאג שהם יקבלו את כל מה שנחוץ להם בשביל לגדול בדרך הטובה ביותר, נכון שברור?... או ש... ברור שלא?

שנחזור למציאות?

"מנת ילדים" היא לרוב המנה הכי, אבל הכי לא בריאה בתפריט, בנוסף כל המסרים, המוצרים, הפרסומים למוצרי תזונה לילדים- מעודדים אכילה לא בריאה- כמה פרסומות ראיתם למלפפון ואבטיח לעומת שוקולדים, שתייה קלה וחטיפים?

ומה זה בכלל "מנת ילדים"? ולמה צריך את זה? אני מאמינה שאין באמת אוכל ילדים ואוכל מבוגרים, ילדים בדיוק כמונו, יכולים להנות מאוד מקערת סלט, מרק וירקות בתנור.

מה באוסף?

"מנת ילדים- הגרסה הבריאה" הינו אוסף מתכונים ומידע מושקע ביותר, הכולל המלצות לסדר יום תזונתי, טיפים ודגשים לתזונת ילדים, איך לעודד ילדים לאכילה בריאה בעידן השפע וכמובן- מתכונים שווים ביותר!! כ-40 מתכונים מנצחים! סופר טעימים ומזינים ובריאים, קלים ומהירי הכנה- במיוחד להורים עסוקים.

האוסף מגיע בגרסת אונליין מושקעת הכוללת מתכונים מצולמים והדרכות מפורטות וגם בגרסה קלה להדפסה כך שהתכנים ישארו זמינים לכם לתמיד!

כל המתכונים קלים לביצוע, לא דורשים יכולות מיוחדות ומתאימים במיוחד לילדים- שפע מתכונים המתאימים לקופסת האוכל, מתכונים שמתאימים לארוחת בוקר מהירה, מאכלים שניתן לאכול בדרכים לבקרים עמוסים וכמובן- מתוקים בריאים!

***מחיר מלא 150 ש"ח, מחיר השקה לזמן מוגבל- 80 ש"ח בלבד!

לפרטים ורכישה של האוסף המלא לחצו פה

האוסף יישלח אליכם למייל מיד בסיום הרישום!

קבלו מתנה! המדריך להכנת גלידות בריאות בבית!

המדריךהבריא- ארטיקים וגלידות

אחה"צ, הילדים תמיד מחפשים לנשנש משהו ולא תמיד יש לנו משהו מוכן, לכן גלידה בהכנה בייתית היא פתרון מושלם- אפשר להכין מראש כמות גדולה וכיוון שזה נשמר בהקפאה זה מחזיק לזמן ארוך יחסית ואם לא הכנו מראש- תמיד אפשר להכין במקום בעזרת פירות קפואים.

אצלנו בבית- גלידה היא הכוכבת, הילדים שלי (שמאוד אוהבים אוכל בריא) מבקשים גלידה בערך כל יום ואני לא מאשימה אותם, זה באמת כזה טעים וכיפי והאמת שגם לי ממש בא :)

לשמחתי זה כל כך קל להכין לבד! אפשר להכין במיליון טעמים וממש במהירות, גלידה בריאה וטעימה, כשאנחנו מכינים לבד, אנחנו כמובן שולטים על הרכיבים ויכולים להכין ארטיק או גלידה בגרסה הרבה הרבה יותר בריאה מכל מוצר קנוי.

קודם כל צריך להחליט איזה מרקם אנחנו רוצים- מרקם רך וקרמי של גלידה או קשה וקפוא כמו ארטיק או שלוק.

אנחנו מכינים גם וגם!

נתחיל עם הקל-

ארטיקים:

להכין ארטיק/ שלוק זה הכי קל, ראשית- אם אתם מכינים לעצמכם או לילדים שייקים- את השאריות ניתן בקלות להקפיא לארטיקים!

אם לא הכנתם שייקים, פשוט לוקחים את כל הפירות הבשלים שרוצים, ניתן להשתמש גם באלה שכבר רכים מדי לאכילה, פירות כמו- אפרסק, אבטיח, תאנים, מלון.

טוחנים בבלנדר אחד או שילוב של כמה, עם או בלי מעט מים ומעבירים למתקן ארטיקים או לכלי רב פעמי של שלוקים (באיקאה אגב, יש את שניהם).

אני אוהבת להוסיף גם ספירולינה טרייה לארטיקים ולגלידות, לשייקים ולגלידות שלנו, אני משתמשת בזו (רכישה דרך לינק זה מקנה לכם הטבה, המחיר משתנה ויורד בעת התשלום) זה צובע את הארטיק בצבע ירוק מהמם ומעשיר את הערך התזונתי

בקיץ- תמיד כיף שיש כאלה במקפיא!

גלידה בבקשה:

או! פה כבר נהיה קצת יותר מורכב, בגלידה אנחנו רוצים להגיע למרקם קרמי כמעט של שמנת אבל ... לא רוצים להשתמש בשמנות, הרי בכל זאת המטרה היא להכין מוצר בריא.

אז מה עושים? משתמשים בפירות שנותנים לנו מרקם כזה!

הפירות המושלמים ביותר לגלידה הם בננות ומנגו ולכן אם אתם חובבי גלידות- תמיד תמיד תחזיק במקפיא קופסה של בננות מקולפות.

גלידה בסיסית-

לטחון במעבד מזון או בבלנדר בננות קפואות, כן כן, אפילו רק בננות קפואות ייתנו ממש טעם ומרקם של גלידה! אם הבלנדר שלכם לא מאוד מאוד חזק תצטרכו להוסיף מעט נוזל חוץ מהבננות- אפשר חלב סויה, חלב שקדים, נוזל קוקוס, השתדלו לשים מעט כדי לא להגיע למרקם נוזלי.

כמובן שרצוי לשדרג ולא לשים רק בננות קפואות-

תוסיפו קקאו וסילאן/ תמרים תצא לכם גלידת שוקולד מעולה!

תוסיפו אוכמניות כחולות תצא לכם גלידה סגולה ומהממת!

תוסיפו ספירולינה טרייה ותצא לכם גלידה ירוקה ומטריפה!

**הגלידה מורכבת מפירות כך שיש בה את הסוכר שמגיע מהפירות והיא מספיק מתוקה, אם בכל זאת בחרתם בגרסה יותר מתוקה- פשוט הוסיפו תמרים או סילאן.

לא רק בננה- גם מנגו ייתן תוצאות דומות, כיוון שגם לו מרקם קרמי.

 גלידה משודרגת-

הגלידות הבסיסיות הן ללא רכיב שומני והן עדיין מעולות, אבל אפשר לשלב גם רכיב שומני ולהגיע למרקם ממש שמנתי וקרמי.

אנחנו זקוקים לתוספות הזו בעיקר אם אנחנו משתמשים בפירות שהם לא מנגו או בננה (כיוון שמנגו ובננה נותנים מרקם קרמי מעולה גם בלי תוספת הרכיב השומני).

רכיבים שומניים- טחינה, חמאת שקדים, חמאת קשיו, חמאת בוטנים, נוזל קוקוס לפחות 18% שומן.

נוזלים- שימו לב שאם מוסיפים מים או חלב צמחי הגלידה תהיה פחות קרמית כיוון שהנוזל הופך לקרח, אז בגרסה הקרמית, רצוי להמעיט בזה.

תוספת מתיקות- כיוון שאנחנו משתמשים בפירות אז אין צורך להוסיף סוכר, אם בכל זאת בא לכן גרסה מאוד מתוקה השתמשו בתמרים או סילאן.

שימו לב- אם רוצים גלידה לאכול אותה מיד אז יש להשתמש בפירות קפואים ואז הגלידה מוכנה מיד בסיום הטחינה, את השאריות ניתן להעביר להקפאה, אם מכינים בשביל לזלול אח"כ ניתן להשתמש בפירות טריים ולא בקפואים ולהקפיא לשימוש עתידי- עדי להקפיא במתקן ארטיקים או תבניות סיליקון קטנות, זה יותר נוח משאר כלי אחד גדול, אבל זו גם אפשרות.

כלים- את הגלידות ניתן להכין בבלנדר ולרוב אם משתמשים בפירות קפואים יש להוסיף מעט נוזלים, אם מכינים מפירות טריים לא חייבים את תוספת הנוזלים בשביל שהבלנדר יעבוד.

לאחסון הגלידות נצטרך תבנית ארטיקים ותבנית קרח סיליקון לשאריות.

אני מאוד אוהבת את התבנית הזו, היא מגיעה עם מכסה וקל לשלוף ממנה,  אני מכינה איתה את הגרסה שלנו ל- "גלידוניות", לפי מתכוני הגלידה שנתתי פה, בתמונה זו הגלידה שוקו בננה.

מתכונים שווים ביותר

ארטיק שוקו בננה:

שמים בבלנדר- 6 בננות, כוס נוזל קוקוס, כף סילאן, כף קקאו איכותי, מעבירים לתבניות ארטיק ואת השאריות לתבניות קרח סיליקון ולמקפיא.

המתכון המנצח שלי - ארטיק גלידה סטייל מגנום- מושחת טעים ומושלם!

המתכון הזה כל כך קל להכנה, בגלל שהוא נשמר בהקפאה הוא מאוד זמין, קל להכין כמות גדולה ולשמור לשעת הצורך

הכנה-

6-8 בננות בשלות טריות, 6 כפות טחינה גולמית, 2 כפות קקאו, כף חמאת בוטנים, 4-6 כפות סילאן, אין צורך בתוספת נוזלים, רק אם הבלנדר לא טוחן להוסיף מעט חלב סויה/ נוזל קוקוס 18% שומן.

מעבירים לתבניות ארטיק ואת השאריות לתבניות קרח סיליקון ולמקפיא- כיוון שהגרסה הזו מרגישה מאוד כבדה ומושחתת אני ממליצה לשים בתבניות סיליקון אישיות כמו ממתק אישי קטן, לרוב אין צורך ביותר מזה.

אצלנו בבית, לב קטן כזה (אני מקפיאה אותו בתבנית מאפינס קטנה, שהיא קצת יותר גדולה מתבנית קרח סטנדרטית) החוא לחלוטין קינוח שוקולדי מפנק ביותר, שהילדים שלי וכל מי שבא אליהם- מחסלים בשמחה ואין ספק שזה עדיף משמעותית על ממתקי שוקולד קנויים.

** לגרסה מושחתת יותר אפשר לערבב בבלילה המוכנה מעט שוקולד צ'יפס איכותי.

ארטיק מנגו:

גרסת הסורבה-

לטחון מנגו טרי לבד בבלנדר, אפשר להוסיף קוביות מנגו קטנות לנוזל שנוצר ולערבב היטב, כך יהיו לנו הפתעות כיפיות בארטיק, מעבירים לתבניות ארטיק ואת השאריות לתבניות קרח סיליקון ולמקפיא.

סטייל סולרו-

3 כוסות מנגו חתוך, חצי חלב סויה, חצי כוס נוזל קוקוס, 4 תמרים, לטחון, מעבירים לתבניות ארטיק ואת השאריות לתבניות קרח סיליקון ולמקפיא.

הירוק והמפנק:

3 כוסות מנגו חתוך, 4 תמרים, חצי כוס חלב סויה, 2 מנות ספירולינה טרייה קפואה, לטחון הכל בבלנדר, מעבירים לתבניות ארטיק ואת השאריות לתבניות קרח סיליקון ולמקפיא.

 

מוכנות לטפל גם בעצמכן? לרדת במשקל בדרך בריאה, מזינה, טעימה ומהנה?

הצטרפו לתכנית האונליין שלי לניקוי רעלים- אתגר ה-14 יום! ההרשמה בעיצומה!

אתגר ה-14 יום- עושות ריסט לחיים

אתגר ה-14 יום הינו אתגר ניקוי רעלים המתרחש כולו אונליין בקבוצת פייסבוק סגורה ושווה!

בואו לעשות שינוי משמעותי בחיים, להיות חלק מקבוצה פעילה, לקבל ליווי וייעוץ צמוד, תפריט מסודר ושפע מתכונים שיאפשרו לכן לרדת במשקל בדרך בריאה ולשפר את מצבכן הבריאותי! 

האתגר הוא ללא מוצרים מהחי, ללא סוכר, ללא גלוטן וללא מזון מעובד.

האתגר כולל שבוע הכנה משותפת, סה"כ ליווי מלא למשך 3 שבועות, שפע של מתכונים מדהימים וטעימים, תפריטים מתחלפים ומלא מלא תמיכה!

מעל 3000 איש כבר עשו שינוי מדהים בחיים, למדו לחיות בריא וגילו שאפשר להרגיש נהדר ולרדת במשקל! והכל במחיר משתלם במיוחד!! 

יש לכן שאלות נוספות? הציצו פה! 

תישארו איתי בקשר

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.